OPFRISSING IN ONZE SOFTWARE.

Geen tijd om een opleiding van onze oplossingen bij te wonen of op zoek om alle features te ontdekken van onze software?
Of bent u even de weg kwijt?

Dan zijn onze IntelliTracer webinars de oplossing voor u.

In 1 uurtje krijg je de basics omtrent track and trace en tijdregistratie uitlegd.
En het beste van al? U hoeft uw bureau niet te verlaten.

Deze webinars worden in IntelliTracer V5 gedemonstreerd.

Momenteel zijn er geen webinars gepland.

Hoe gaat het praktisch in zijn werk?
  • Na de inschrijving ontvangt u een link waarmee u zich kan aanmelden.
  • Op het moment van de webinar volstaat het om op de link te klikken en de software te installeren.
  • U kan meevolgen via de speakers van uw computer en reageren via uw headset.
  • Geen headset? Bel dan naar het nummer dat u ontvangt.