Ontdek onze integraties

Wilt u het maximale halen uit onze applicatie? Dan kan u in heel wat gevallen uw gegevens importeren in verschillende pakketten.
Uw voordelen? accurate gegevens, extra inzichten en heel wat meer automatisatie!

Ontdek hieronder alle partners en bekijk hoe we integreren.

Snelle navigatie

Categorieën

Niet gevonden?

Niet gevonden wat je zocht? Contacteer ons!
Wij kijken wat mogelijk is.

Bouwsoft

Bouwsoft, Dé administratieve software die specifiek werd ontwikkeld voor de bouw- en installatiesector en voldoet aan ALLE administratieve noden.

Officient

Officient digitaliseert je HR-administratie en helpt je om gemakkelijk alle werknemersgegevens te centraliseren.

Admin2Win

Admin2Win is betaalbare en gebruiksvriendelijke business software voor KMO, opgebouwd rond een sterk beheer van projecten en nacalculatie.